Vi söker Utbildningsansvarig!

Kommunledningsförvaltningen, Campus Värnamo söker Utbildningsansvarig!

Beskrivning

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet, den offentliga sektorn och högskolan utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för det regionala arbetslivets behov.

Verksamheten är indelad i fyra verksamhetsområden vilka leds av var sin teamledare. Det största arbetslaget inom verksamheten är utbildningsarbetslaget med 15 medarbetare. Detta arbetslag behöver nu en ny utbildningsansvarig som tillsammans med utbildningschef kommer att ansvara för verksamhetsområdet.

Arbetsuppgifter

Som utbildningsansvarig har du övergripande ansvar för planering och genomförande av befintliga utbildningar i enlighet med den aktuella högskolans samt Yrkeshögskolemyndighetens föreskrifter. Du ansvarar också för utbildningarnas ledningsgruppsarbete. Du leder olika förbättringsprojekt och ansvarar för kvalitetssäkring av kompetenser, metoder och branschanknytning hos lärare/konsulter.

Du ansvarar för kontinuerlig uppföljning av verksamhetsområdet gällande kvalitet. I arbetsuppgifterna ingår också samordning av tentamenshantering, schemaläggning och framtagning av för verksamhetsområdet gemensamma rutiner och arbetssätt. Du är en pedagogisk ledare.

Kvalifikationer

Då arbetet innebär mycket kontakt med både personal, konsulter, samarbetspartners och studenter kräver det en flexibel och serviceinriktad person. Som utbildningsansvarig förväntas du ha stort intresse för utbildnings- och utvecklingsfrågor.

Vi söker dig som har erfarenhet av utbildningsverksamhet. Vi förutsätter att du har relevant högskoleutbildning samt några års arbetslivserfarenhet med ledarerfarenhet. Du talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i Office-paketet. Goda ledaregenskaper och ett pedagogiskt sinne är ett måste.

Som person är du ansvarsfull, driven, har god samarbetsförmåga och är lösningsfokuserad. Du är noggrann, strukturerad och självständig. Du trivs med att skapa rutiner och arbetssätt som leder till måluppfyllelse och drivs av att se andra utvecklas.

Som bedömningsgrund kommer vikt att läggas vid personlig lämplighet.

Villkor

Tillträde enligt överenskommelse. Övriga upplysningar kring tjänsten får du av Enikö Olsson, campuschef, 0370-37 78 77 eller eniko.olsson@varnamo.se

Ansökan skickar du senast 2024-03-03 via Värnamo kommuns hemsida.

I Värnamo kommun annonseras alla tillsvidareanställningar på heltid. Om du i stället önskar deltid och verksamheten kan tillgodose en lägre sysselsättningsgrad är det givetvis en möjlighet.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Skriv ut sidan