Instagram logotyp
Visa sidor för...

PERSONLIG UTVECKLING:

Vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling under tiden hos oss. Förutom yrkeskunskaper har arbetsgivare andra förväntningar och krav på sina antällda. Därför satsar vi medvetet på coachning under din studietid, både individuellt och i grupp.

Personlig utveckling

”För en framgångsrik utbildning krävs allt mer av utbildningsarrangören för att ge studenterna den breda kompetens som efterfrågas inom det svenska arbetslivet. Campus Värnamo utvecklar studenterna genom aktiv coachning för att öka förmågan till initiativkraft, lagarbete och kommunikation.”
Torbjörn Egerhag KD Feddersen Norden AB

Gruppdynamikens betydelse

Vårt mål är att öka din anställningsbarhet så att du är väl förberedd med både yrkeskunskaper och en verktygslåda med utvecklade egenskaper som gör dig rustad för arbetslivet. Gruppdynamikens roll i ett team är ett viktigt inslag i coachningen. Förståelsen för gruppen bidrar till att du agerar som en lagspelare och kan kommunicera framgångsrikt och vara lösningsfokuserad, även i konfliktsituationer. Ditt eget ansvarstagande är en grundförutsättning för god anställbarhet. Campus Värnamos studentcoach kommer att arbeta tillsammans med dig och dina studiekamrater för att utveckla förmågor såsom ansvarstagande, drivkraft, samarbetsförmåga och lösningsfokus under studietiden.

”Jag övade nytänkade, lagarbete, kommunikation och initiativförmåga.” Jan Wennerstrand, tidigare student Fastighetsingenjör.

Är du nyfiken på vad du har för lärstil? Besök denna sidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster så kan du se hur du bäst tar till dig information. Vill du läsa mer om studieteknik så finns det ytterligare information på den här sidanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Sidansvarig: Cinna Adanko