Instagram logotyp
Visa sidor för...

VAD TYCKER STUDENTERNA OM BUTIKSCHEF:

Hanna Gran, student på Butikschefsprogrammet

- Det är en väldigt bred utbildning och man kan välja olika vägar – både inom handel eller ekonomi. Butikschefsprogrammets namn anger ett yrke men många andra roller och arbetsområden är möjliga.

- Det är inom handelsbranschen jag vill arbeta och utvecklas i min yrkesroll. Detta visste jag redan under gymnasietiden på Handels- och administrationsprogrammet. Redan nu under studietiden arbetar jag extra på både Greens och Liza´s shoes & bags. Jobbet har varit en stor fördel för att få praktisk erfarenhet under studierna. Målet är att efterhand få mer ansvar och bli butikschef. I framtiden siktar jag på att starta en egen butik.

Therese Hafmar, tidigare student på Butikschefsprogrammet

- Jag har alltid varit intresserad av ekonomi och att träffa människor. Därför tyckte jag att butikschefsutbildningen skulle passa mig utmärkt.

-Under hela utbildningen jobbade jag extra i butik och upplevde vilka bra kunskaper de olika kurserna gav. Ledarskapskutbildningen fick jag speciell nytta av när jag direkt efter utbildningen började som tillförordnad chef i butiken där jag jobbat extra.

Sidansvarig: Enikö Olsson