Instagram logotyp
Visa sidor för...

VAD TYCKER STUDENTERNA OM PRODUKTIONSUTVECKLING:

Karoliina Svensson, kvalitetstekniker på Trelleborg Vibracousticlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och tidigare student i Produktionsutveckling

- Kurserna vi läste gav tillsammans en bra helhetsbild för hur en verksamhet är uppbyggd och hur det fungerar, något som jag absolut har nytta av i mitt dagliga arbete. Idag arbetar jag främst med att ta fram olika produktionsrelaterade instruktioner, men jag gör också vissa interna revisioner samt arbetar en del mot miljö. 

- Under tiden jag studerade fick jag möjlighet att jobba halvtid vid sidan av studierna och tillslut även möjligheten att söka en tjänst som blev ledig. För mig med familj och små barn var det en fördel att ha skolan nära. Upplägget med studierna fungerade också bra för mig, då det gick att kombinera skolan, jobb och familj på ett bra sätt. Lokalerna och stämningen på skolan är också ett stort plus!

Linda Wiberg läste Produktionsutveckling och tog examen i januari 2020 och fick direkt en ny tjänst på Husqvarna AB, nu som produktionstekniker på Husqvarna Assembly.
Intervju med Linda.länk till annan webbplats

Sidansvarig: Enikö Olsson