Instagram logotyp
Visa sidor för...

VAD TYCKER STUDENTERNA OM WEBBUTVECKLARE .NET:

Jusuf Bukaric, systemutvecklare på Netminelänk till annan webbplats och f.d student på Webbutvecklare .NET

Jusuf jobbar med att bygga CMS, .NET sidor och apputveckling för Android. Han fick jobb redan innan examen. Efter första praktikperioden blev det extrajobb som sedan blev en fast anställning.

- Utbildningen matchar perfekt yrkesrollen, säger Jusuf.
Se intervju med Jusuf här.länk till annan webbplats

Andrea Kljajic, f.d. student på Webbutveckling .NET

- Mitt mål med utbildningen är att vara utbildad webbutvecklare och även kunna jobba som en när jag har tagit min examen. När det kommer till programmering är man aldrig färdigutbildad utan man kommer alltid att lära sig något nytt vilket jag tycker är bra. En av fördelarna är att IT-branschen utvecklas hela tiden. Jag tyckte även det var viktigt för mig att kunna vara kreativ och dela mina åsikter samt känna att jag har gjort någon förändring.

- Personalen är väldigt engagerade i att vi studenter ska ha det bra vilket jag tycker är viktigt. Ytterligare en fördel är att Campus Värnamo ligger cirka 2-3 minuter från Värnamo station vilket är perfekt för de som pendlar. Värnamo är en relativt liten stad men det mesta finns här och man behöver inte åka långt till t.ex. närmaste restaurang och affär.

Bo Leanderson, f.d. student på Webbutveckling .NET

- Eftersom det finns ett stort behov av webbutvecklare i Värnamo är utbildningen någonting som öppnar nya framtidsmöjligheter. Jag valde denna utbildningen för att jag är intresserad av teknik, programmering och utveckling. Det är en möjlighet att lära sig något nytt och utmanande.

Sidansvarig: Enikö Olsson