Instagram logotyp
Visa sidor för...

SIDOR FÖR ALUMNER:

Denna sektion riktas till de som tagit examen från Campus Värnamo.

ANSLAGSTAVLA FÖR ALUMNER:

Du som läst och tagit examen på Campus Värnamo är varmt välkommen till vårt alumnnätverk. Kärnan i detta är ett utbyte mellan alumnerna och Campus Värnamo.

Du är även välkommen att ansluta dig till vårt alumnnätverk på LinkedIn.länk till annan webbplats

Läs mer om:

2019-12-11

Hej!
Nu står julen för dörren igen! Ännu ett år har gått och det är nu ett bra tag sedan du avslutade dina studier hos oss på Campus Värnamo.
Med detta brevPDF vill vi informera dig lite om vad som händer här på skolan och be dig att fylla i en kort enkät gällande din nuvarande sysselsättning. Vi vill gärna behålla kontakten med dig och ber också om en uppdatering av dina kontaktuppgifter.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2019-11-29

Alumnträff på Campus Värnamo

Se nyheten: https://campus.varnamo.se/aktuellt/nyheter/nyhetsarkiv/alumntraffpacampusvarnamo.5.2acc792016ea77c8b999a6.htmllänk till annan webbplats

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2018-06-01
Grattis till examen och varmt välkommen som alumn på Campus Värnamo!

Som tidigare student kallas du för Alumn (alumn är latin och betyder f.d student). För att smidigt
kunna hålla kontakten med dig framöver har vi startat ett Alumnnätverk. Anmäl ditt intresse till nätverket via Alumnnätverketlänk till annan webbplats så får vi samtidigt dina kontaktuppgifter.

Som medlem får du en rad möjligheter:

  • Information om och tillträde till de evenemang och träffar som anordnas inom alumnnätverket.
  • Information om kurser som du kan använda som kompetensutveckling i din yrkesroll.
  • Dra nytta av alumnnätverket i din yrkesroll genom kontakten med våra
  • Skapa personliga kontakter med studenter och lärare för till exempel rekrytering, intresse av att ta emot studenter i näringslivsförlagda kurser eller ex-jobbsförmedling.
  • Hålla kontakten med dina tidigare studiekamrater och lära känna andra alumner.

Campus Värnamo finns också som universitetssida på LinkedInlänk till annan webbplats. Här finns många av Campus Värnamos alumner och du är varmt välkommen att fylla på med ditt namn.

Vi hoppas att du vill hålla kontakten med oss på skolan även efter att du har avslutat din utbildning.
Vi vill gärna veta vart du tar vägen och kunna komma i kontakt med dig för olika erbjudanden och möjligt samarbete!

Tack för att du valde att studera hos oss och stort lycka till i framtiden! Använd oss gärna som referens och idébank! Du är alltid välkommen att höra av dig till oss på Campus Värnamo.

Grattis till examen!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

December 2017
Till dig som är alumn på Campus Värnamo

Vi vill informera dig som alumn vad som händer här på skolan och be dig som avslutade dina studier hos oss 2016 och 2017 att fylla i en kort enkät gällande din nuvarande sysselsättning, samt få en uppdatering av dina kontaktuppgifter – vi vill gärna behålla kontakten med dig!

Enkät för alumner (tidigare studenter)

Det är viktigt för oss att veta vart våra studenter tar vägen efter utbildningen. Dels för att vi själva är nyfikna på vad du gör men också för att skicka informationen vidare till Yh-myndighet, högskolor och utbildningarnas ledningsgrupper.

Länk till enkätenlänk till annan webbplats – det tar bara 2 minuter att fylla i så vi är tacksamma om du gör det direkt!

Det händer mycket på Campus Värnamo!

Här kan du läsaPDF om vad som är på gång på Campus Värnamo och i Gummifabriken!

NYHETER:

Sidansvarig: Cinna Adanko