Instagram logotyp
Visa sidor för...

OM PARTNERSKAPET:

2018-10-25

Kompetenscoach - Partnerskap - konkurrenskraft

Partnerskap är en innovativ satsning för Gnosjöregionens tillverkande företag. Syftet med partnerskapet är att bidra till företagens kompetensförsörjning genom att kostnadseffektivt, utifrån behov, kartlägga, samordna och genomföra kompetensutveckling och långsiktiga utbildningsinsatser. Detta samordnas av en gemensamt finansierad kompetenscoach.

Partnerskapet består av tre delar och är mellan tillverkande företag och Campus Värnamo. En del i partnerskapet är att det ingår ett antal tjänster och insatser. Ytterligare erbjudanden går att köpa till för ett rabatterat pris. Den tredje delen är resurser hos Campus Värnamo för utveckling av nya yrkeshögskoleutbildningar och för påverkan i regionala och kommunala utbildningssystemet.

Partnerskapet förstärks av ett nära samarbete med Polymercentrum i Sverige ABlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Skärteknikcentrum i Sverige ABlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Teknikcollege i Västra Smålandlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

23 företag har anslutit till partnerskapet och den första kompetenscoachen är på plats. Vill du och ditt företag också ha en egen kompetenscoach och bli medlemmar i partnerskapet? Ta kontakt så berättar vi mer hur du går vidare eller gör en intresseanmälan.

Läs mer om det lyckade första året av partnerskapet och vad företagen ser som fördelar.

George Adanko

Kompetenscoach
Telefon: 0370-37 80 92
E-post: george.adanko@varnamo.se

Niclas Stensson

Utvecklingsstrateg - kompetensutveckling för näringslivet
Telefon: 0370-37 79 24
E-post: niclas.stensson@varnamo.se