Instagram logotyp
Visa sidor för...

NAMNET PÅ UTBILDNINGEN I VERSALER

2020-06-05

Kickstarta dina sociala medier i egen takt -
Facebook, Instagram och LinkedIn i två nivåer

Välkommen till Kickstarta dina sociala medier. Kurspaket för dig som vill nå fler genom Facebook, Instagram eller LinkedIn. Kurserna finns i två nivåer och genomförs online i den takt du själv vill. Anmäl idag, begränsat antal platser.

Syfte
Kurserna syfta till att ge stärka din kunskap så att du når ut med ditt budskap, förbi allehanda "elaka" algoritmer och filter till precis rätt målgrupp med rätt presenterat budskap. Att dina inlägg ger resultat helt enkelt! Oavsett om konvertering (få dina besökare att göra det du vill) för dig betyder sälja t-shirts, informera kommuninvånare, öka kundinströmningen till frisörsalongen/besöksmålet eller skapa kö utanför butiken. B2B eller B2C spelar ingen roll dessa paket passar båda.

Är en del i ett utbildningspaket där du med fördel inleder med att gå utbildningen "Sociala medier: Varför, hur och när?" för att få en grundförståelse för sociala medier så att du använder rätt media vid rätt tillfälle .

Målgrupp
Alla som vill nå fler via sociala medier och vill bli bättre på att använda Facebook, Instagram eller LinkedIn. Du kan jobba med t.ex. försäljning, upplevelse, besöksnäring, konsultverksamhet, utbildning eller information.

Datum och plats
Genomförs online i den takt som du själv önskar.

Innehåll

Anmäl dig idag, begränsat antal platser.

Sex stycken smittskyddade utbildningspaket inom Facebook, Instagram coh LinkedIn på två nivåer. Sitt hemma och inmundiga våra gurus visdomar i egen takt. Varje utbildning innehåller nio lektioner med både text, video, podd, övningar och dokumentation.

Självklart behåller du samtliga lektioner efter avslutat utbildning, för att ha möjlighet att repetera och ”nörda in”.

Efter avslutad utbildning har du under 12 månader tillgång till Alumnigruppen. Detta är en sluten Facebookgrupp där två experter svarar på allt som har med sociala medier att göra.

 • Facebook - grund
  Passar dig som nybörjare, du kanske eller kanske inte har en fungerande Facebooksida idag. Har du det, så har du förmodligen ingen nytta av den. Den här kursen fokuserar främst på hur du klappar filteralgoritmen medhårs, d.v.s. når ut effektivare till dina följare gratis.
  Anmäl dig idag, begränsat antal platser.
 • Facebook - medel
  Detta paket passar dig som jobbar en del med Facebook och till och med lyckas få acceptabla resultat emellanåt. Efteråt kommer du förstå vad som krävs för att nischa ett budskap så att det ger ett bra resultat, i en noga utvald målgrupp. Hur du klappar algoritmer medhårs för bästa kort och långsiktiga resultat. Konvertering kommer bli det första ord du börjar dagen med.
  Anmäl dig idag, begränsat antal platser.
 • Instagram - grund
  Passar dig som nybörjare, du kanske eller kanske inte har en fungerande Instagramkonto idag. Har du det, så har du förmodligen ingen nytta av den. Vi lär dig de 70% av Instagram som du behöver för att nå dina mål. Efter utbildningen kommer du ha självförtroendet och kunskaperna för att lyckas.
  Anmäl dig idag, begränsat antal platser.
 • Instagram - medel
  Detta paket passar dig som jobbar en del med Instagram och till och med lyckas få acceptabla resultat emellanåt. Efteråt kommer du förstå vad som krävs för att nischa ett budskap så att det ger ett bra resultat, i en noga utvald målgrupp. Hur du klappar algoritmer medhårs för bästa kort och långsiktiga resultat. Konvertering kommer bli det första ord du börjar dagen med.
  Anmäl dig idag, begränsat antal platser.
 • LinkedIn - grund
  Passar dig som nybörjare, du har troligtvis en LinkedIn-profil idag men du får förmodligen ingen nytta av den. Vi lär dig grunderna i LinkedIn som du behöver för att få bättre resultat och nå dina mål. Efter utbildningen kommer du ha självförtroendet och kunskaperna för att lyckas.
  Anmäl dig idag, begränsat antal platser.
 • LinkedIn - medel
  Detta paket passar dig som har en företagssida på LinkedIn men där du varken får engagemang eller förstår hur LinkedIns ekosystem är uppbyggt. Efteråt kommer du förstå vad som krävs för att nischa ett budskap så att det ger ett bra resultat, till en noga utvald målgrupp. Hur du klappar algoritmer medhårs för bästa kort- och långsiktiga resultat.
  Anmäl dig idag, begränsat antal platser.

Utbildare
Facebook - Rickard Eriksson från Nischad Utbildning som har arbetat med kommersiell kommunikation i sociala medier i 24 år. Han grundade världens första sociala medium på webben – LunarStorm, och är lika djupt fascinerad av sociala medier än idag. Har utbildat över 1000 företag.
Instagram - Sebastian Ring från Nischad Utbildning är en av pionjärerna bakom implementeringen av sociala medier i Stockholms nattliv 2006 och satte en helt ny branschstandard. Har erfarenhet både från privata näringslivet och offentliga verksamheter samt är utbildad och certifierad som Digital Koordinator av Google.
Linkedin - Linda Björck från Nischad Utbildning är en av landets främsta LinkedIn-experter och utbildad social media-manager och är en van föreläsare och konsult. Med glimten i ögat guidar hon dig igenom den digitala marknadsföringsdjungeln för att bombardera dig med kunskap och höja ditt resultat.

Antal deltagare
Finns 100 st platser. Det är först till kvarn som gäller.

Kostnad
Kostnadsfritt för dig i Gnosjöregionen om du anger "Campus Värnamo" vid anmälan. 

Vi tillämpar No Show-avgift vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än 48 timmar innan aktivitetens starttid. Denna avgift är 350 SEK ex. moms

Alla priser är exkl moms.

Anmälan
Anmälan görs via Nischad Utbildnings webbplats >>länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
OBS! Ange "Campus Värnamo" under övriga noteringar vid anmälan för att få tillgång till utbildningen kostnadsfritt.
Bindande anmälan.

Frågor besvaras av
Hanna Gran
Utbildningsadministratör
0370-37 75 98länk till annan webbplats
hanna.gran@varnamo.se