Instagram logotyp
Visa sidor för...

 3D-CAFÉ: EN MÖTESPLATS FÖR ATT SKAPA I 3D SAMT 3D-PRINTNING

Nästa 3D-café är den 20 september kl 15.00-19.00. 3D-caféet är en mötesplats för att skapa i 3D och för utskrift i 3D-skrivare.

 

Fri entré Anmäl dig idag så bjuder vi på fika >>

I en trevlig miljö i Gummifabriken erbjuder vi en mötesplats för konstruktion och 3D-print med fikamöjligheter. 3D-caféet är en kreativ plats för att lära, skapa, knyta kontakter, få inspiration och hjälp med 3D-modellering samt 3D-print. Boka idag, antalet platser är begränsat!

#3dcafe - information och anmälan

Vad under 3D-caféet?

 • Intervjuer med utställare om aktuella ämnen.
 • Sitta ner och modellera (CAD:a). Ta gärna med egen dator. Finns 10 st datorer, med SolidWorks och 123Designlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster (gratis) installerat, som du kan låna. Kan bli kö.
 • Handledare finns på plats för att svara på frågor och stötta kring programmen 123Design (gratis) och SolidWorks. Ladda ner 123Design till din egen dator (gratis) >>länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
 • Skriv ut dina egna 3D-modeller. Finns minst 6-8 stycken 3D-skrivare på plats.
 • Se och använd 3D-skrivare och hur de fungerar.
 • Science Park, Värnamos företagsinkubator, finns på plats för att samtala och svara på frågor kring hur du utvecklar idéer och driver företag. Du kan boka affärscoaching på plats.
 • Campus Värnamo finns på plats för att samtala och svara på frågor om högskoleutbildningen 3D-teknik.
 • Ta en fika och knyta kontakter.
 • Kom tillbaka nyheter presenteras löpande.
 • Följande utställare finns på plats: 3D MetPrintlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Acronlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, BLB Industrieslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Bondtechlänk till annan webbplats, Jönköping Univesitylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, PLM Grouplänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Protechlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, r.a.p.slänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Örebro Universitetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Teknikcenter, Campius Värnamo

När?

Nästa 3D-café hålls den 20 september 2017.
3D-caféet är öppet mellan kl 15.00-19.00. Boka dig idag, max 60 st platser.

Behöver jag ta med mig något?

 • Ta gärna med egen dator och se till att ha CAD-program som kan exportera i filformatet .stl för att kunna arbeta på plats och skriva ut på 3D-skrivarna. Finns 10 stycken datorer att låna men det kan bli kö på dessa.
 • Går givetvis ta med en färdig fil på ett usb-minne.
 • Saknar du program rekommenderar vi gratisprogrammet 123Designlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller Fusion 360länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster som är gratis för dig som studerar..

Boka din plats!

Anmälan krävs. Antalet platser är begränsat till 60 st platser/träff, först till kvarn gäller.

Fri entré!

Det är fri entré till 3D-caféet. Under 3D-caféet får du göra en mindre utskrift i en 3D-skrivare samt det finns enklare fika. Anmälan krävs för att garantera fika.

Hitta hit och parkering!

3D-caféet hålls i Gummifabrikens Teknikcenter, vån 2.
Adressen är Jönköpingsvägen 15 / Magasinsgatan, 331 34, Värnamo. Se karta >>länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Ingång på västra sidan, mot järnvägen. Med bil kör du lämpligast in via Norra undergången.

#3dcafe - frågor

Niclas Stensson

Utvecklingsstrateg Campus Värnamo
Telefon: 0370-37 71 24
E-post: niclas.v.stensson@varnamo.se

Kenny Johansson

VD Acron AB
Telefon: 0371-193 60
E-post:  kenny@acron-form.se

Sidansvarig: Oscar Axelsson