Instagram logotyp
Visa sidor för...

KOMTEK: KVÄLLSKURSER OCH LOVAKTIVITETER I TEKNIK


komtek logo
 • ÅK 3-5 KVÄLLSKURS: MINECRAFT CITY VÄRNAMO PÅ ONSDAGAR


  KomTek-kurs för tjejer och killar årskurs 3-5.En kurs för tjejer och killar som gillar att skapa Minecraft världar och vill bygga Minecraft Värnamo tillsammans med kompisar. I Minecraft creative kan vi bygga huset du bor i, din gata eller varför inte hela kvarteret.Som kursavslutning kommer vi att skriva ut delar av Mincraft City Värnamo i våra 3D- skrivare. Både du som är nybörjare eller du som spelar mycket Minecraft är välkomna.


  Läs mer om aktiviteten och gå till anmälan
 • NYHET: PROGRAMMERA "FLAPPY BIRD" SPELET I SWIFT


  KomTek-kurs för tjejer och killar årskurs 6-9.
  Du programmerar ett av dom mest populära mobilspelen: ”Flappy bird”. Du bygger allt från grunden och lär dig samtidigt många användbara kommandon. Har du lärt dig programmeringsspråk en gång, kan du fortsätta att skapa egna appar i framtiden.
  Swift är Apples eget programmeringsspråk som används till alla iPhone appar.
  Du behöver inte ha några förkunskaper för att gå kursen. Teknikcentrets iPads används under kursen.
  Läs mer om aktiviteten och gå till anmälan
 • ÅK 4-6 KVÄLLSKURS: BYGG OCH PROGRAMMERA ROBOTAR


  KomTek-kurs för tjejer och killar årskurs 4-6.Du designar, bygger om och programmerar Legorobotar. Du kommer få genomföra både små och stora utmaningar och tävlingar för att du ska lära dig att styra och programmera roboten. Kursen avslutas med att du programmerar för ett robotuppträdande av något slag. Hur ska din robot se ut?Både du som är nybörjare eller programmerat tidigare är välkommen.


  Läs mer om aktiviteten och gå till anmälan

Sidansvarig: Oscar Axelsson