Instagram logotyp
Visa sidor för...

ÅK 3-5 KVÄLLSKURS: LEGO TECHNIC UPPDRAG


Beskrivning:

KomTek-kurs för tjejer och killar årskurs 3-5.

Med Lego Technic tar du dig an enkla uppdrag som t.ex. att bygga ett Tivoli till Lego gubbarna. Här utmanas din uppfinningsrikedom och din fantasi. Varje deltagare bygger sin egna unika modell.
Byggmaterialet är Lego Technic delar samt även motorer och datorer. Med hjälp av datorn kan din modell programmeras - sedan körs den automatisk.
Till slut filmar du din konstruktion så att du kan visa dina skapelser för intresserade - långt efter du har plockat ner modellen.

Under kursen används Lego Technic lådor och datorer som tillhör Teknikcenter.Datum:

Torsdagar med start 19. september

Tid:

17.00-18.30

Antal gånger:

6 st

Antal platser:

10 st, först till kvarn

Kostnad:

50 kr


Anmälan:

Det finns 5 lediga platser kvar. Sista anmälningsdag är den 13 september klockan 13.00.
Barnets uppgifter

Vårdnadshavarens uppgifter


Bilder
Tillåtelse att mitt/vårt barn är med på bild * (obligatorisk)
Tillåtelse att mitt/vårt barn är med på bild


Genom kryssa ja i detta formulär ger jag min tillåtelse att bilder som tagits i studierelaterade sammanhang används i Campus Värnamos, Gummifabrikens eller Värnamo kommuns informations- och marknadsföringsmaterial. Det innefattar såväl tryckt som digitalt material. Användandet ger ingen rätt till ersättning.

Genom att klicka på "Skicka anmälan" godkänner jag att Campus Värnamo och Teknikcenteret sparar mina uppgifter som jag fört in i formuläret ovan. Uppgifterna kommer att användas till att administrera och informera om denna och andra aktiviteter i Teknikcentret.

Webbansvarig: Enikö Olsson
Sidansvarig: Silke Matussek