Instagram logotyp
Visa sidor för...

NYHET: PROJEKT I UNITY


Beskrivning:

KomTek-kurs för tjejer och killar i årskurs 6-9.

Under kvällskursens gång kommer du att lära dig grunderna i programmering. Kursen riktar sig till dig som vill ta ett kliv in i programmeringsvärlden och även till dig med tidigare erfarenhet som vill få en djupare förståelse för koncept inom programmering.

Vi kommer använda oss av Unity - en plattform som ofta används för utveckling av datorspel. Programmeringsspråket är C#.

Vid varje kurstillfälle kommer vi tackla nya små spelprojekt, och lära oss att lösa de problem som uppstår. Målet för sista kurstillfället är att visa upp de små projekt skapat längs vägen, ha kul och testa varandras spel.

Efter att ha gått kursen har du lärt dig att skriva egen kod i C#, leta upp "bugs" och allmänt ha fått en djupare förståelse för hur datorer 'tänker'.

Teknikcentrets datorer används under kursen.


Anmälan till kursen öppnar den 1 augusti.


Datum:

Måndagar med start den 7 september.

Tid:

17.30-19.00

Antal gånger:

6 st

Antal platser:

8 st, först till kvarn

Kostnad:

100 kr


Anmälan:

Genom att klicka på "Skicka anmälan" godkänner jag att Campus Värnamo och Teknikcenteret sparar mina uppgifter som jag fört in i formuläret ovan. Uppgifterna kommer att användas till att administrera och informera om denna och andra aktiviteter i Teknikcentret.

Webbansvarig: Enikö Olsson
Sidansvarig: Silke Matussek