Partnerskap för industrin

Partnerskapet bidrar till industriföretagens kompetensförsörjning genom att kostnadseffektivt, utifrån behov, kartlägga, samordna och genomföra kompetensutveckling och långsiktiga utbildningsinsatser. Samordnas av en gemensamt finansierad kompetenscoach.

Vill du veta mer?

Vill du och ditt företag också ha en egen kompetenscoach och bli medlemmar i partnerskapet? Ta kontakt så berättar vi mer om hur du går vidare eller lämna en intresseanmälan.

Aktuella utbildningar

 • nov 16
  Två kvinnor står och tittar ner i en iPad ute i en industrilokal. Verktygskunskap 3 - kurs inom Verktygsteknik Välkommen till kursen Verktygskunskap 3 som ger kunskaper i efterbearbetning och underhåll av verktyg. En kurs inom yrkeshögskoleutbildningen Verktygsteknik som genomförs i Växjö med start den 16 november. Anmäl dig idag, dock senast andra november.
 • mar 05
  Produktionsutveckling 1 - kurs inom Produktionsutveckling Välkommen till Produktionsutveckling 1 som ger kunskaper och förståelse för produktion. En kurs inom yrkeshögskoleutbildningen Produktionsutveckling som genomförs i Värnamo/ Jönköping/ alternativt online p.g.a. coronarestriktioner med start den 5 mars.
  Anmäl dig idag, dock senast 12 februari.
 • apr 13
  Kvalitet och hållbar produktion - kurs inom Produktionsutveckling Välkommen till kursen Kvalitet och hållbar produktion som ger kunskaper i kvalitet- och miljöstyrning. En kurs inom yrkeshögskoleutbildningen Produktionsutveckling som genomförs i Värnamo, Jönköping och online med start den 13 april. Anmäl dig idag, dock senast 30 mars.
 • maj 19
  Ritningsläsning Svets grundutbildning Välkommen till Ritningsläsning med inriktning mot svets, en grundutbildning för dig som behöver hantera ritningar inom svets och plåt. Utbildningen genomförs online den 19 maj och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 12 maj.
 • maj 20
  Ledarskap för första linjens ledare Välkommen till Ledarskap för första linjens ledare, en utbildning för dig som behöver din första ledarskapsutbildning. Utbildningen genomförs online den 20 maj, 26 maj, 8 juni och 22 juni och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 12 maj.
 • maj 24
  Excel grundutbildning Välkommen till grundutbildningen i Excel, som är för dig som behöver genomgång och träning i grunderna. Utbildningen genomförs online under fyra halvdagar den 24 maj, 2 juni, 10 juni och 17 juni och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 17 maj.
 • maj 24
  Arbeta effektivt i Excel - fortsättningskurs Välkommen till utbildningen "Arbeta effektivt i Excel", som är en utbildning för dig som vill fördjupa och förbättra dina kunskaper i Excel. Utbildningen genomförs online under fyra halvdagar den 24 maj, 2 juni, 10 juni och 17 juni och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 17 maj.
 • maj 25
  PLC grundutbildning Välkommen till PLC grundutbildning, en utbildning för dig som vill arbeta effektivt med PLC-styrning enligt IEC 6 1131 standard. Utbildningen är en 3-dagars utbildning som genomförs online den 25-26 maj och sista dagen på plats i Växjö den 2 juni. Det är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 18 maj.
 • maj 27
  Effektivare ställ med SMED, introduktion Välkommen till Effektivare ställ med SMED, en grundkurs om metoden SMED för dig som arbetar med omställningsarbete i maskiner. Utbildningen genomförs online den 27 maj och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 21 maj.
 • jun 01
  LEAN-spel Välkommen till LEAN-spel, en utbildning för dig som vill få en större förståelse för hur man kan arbeta med LEAN. Utbildningen genomförs under covidanpassade former på Epic- Innovation & Technology Center, Växjö den 1 juni och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 25 maj.
 • jun 14
  LEAN-spel Välkommen till LEAN-spel, en utbildning för dig som vill få en större förståelse för hur man kan arbeta med LEAN. Utbildningen genomförs under covidanpassade former på Epic- Innovation & Technology Center, Växjö den 14 juni och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 7 juni.
 • jun 15
  Ritningsläsning ISO128 Avancerad Välkommen till Ritningläsning enligt ISO128 på avancerad nivå, en utbildning för dig som vill fördjupa dina kunskaper kring hanteringen av ritningar. Utbildningen genomförs på plats den 15 juni och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 7 juni.
 • sep 06
  Modern industriell pneumatik Välkommen till Modern industriell pneumatik, en utbildning för dig som arbeta effektivt med pneumatik i produktionen. Utbildningen genomförs mixat digitalt och på plats under två utbildningsdagar med start sjätte september. Utbildningen är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 27 augusti.

Kontaktpersoner

Vi tar emot utbildningsbehov och besvarar dina frågor.

George Adanko

George Adanko
Kompetenscoach