Partnerskap för industrin

Partnerskapet bidrar till industriföretagens kompetensförsörjning genom att kostnadseffektivt, utifrån behov, kartlägga, samordna och genomföra kompetensutveckling och långsiktiga utbildningsinsatser. Samordnas av en gemensamt finansierad kompetenscoach.

Vill du veta mer?

Vill du och ditt företag också ha en egen kompetenscoach och bli medlemmar i partnerskapet? Ta kontakt så berättar vi mer om hur du går vidare eller lämna en intresseanmälan.

Aktuella utbildningar

Är ditt företag med i ESF-projektet Kompetensutveckling Småland+ så hittar du de utbildningarna på sidan Kompetensutveckling Småland+.

  • sep 03
    Projektledarnätverk Välkommen att delta i Campus Värnamos nya nätverk för projektledare. Nätverket som ska vara både lärande och deltagarstyrt, vänder sig till dig som arbetar som projektledare och vill utvecklas tillsammans med andra i samma roll. Nätverket är öppet för företag i både Jönköping och Kronobergs län men observera att träffarna sker hos företag inom GGVV-regionen. Nätverket startar den 3 september på Gummifabriken i Värnamo och efterföljande träffar sker hos deltagande företag i GGVV regionen. Anmälan senast 23 augusti.
  • sep 05
    LEAN-nätverk Välkommen att delta i Campus Värnamos LEAN-nätverk. Det är ett nätverk för dig som driver eller leder LEAN-arbetet på ett tillverkande företag i GGVV (Gnosjö, Gislaved, Värnamo, Vaggeryd). Nätverket välkomnar både dig som ny deltagare eller som har medverkat i tidigare omgångar. LEAN-nätverket startar den 5 september på Gummifabriken i Värnamo och efterföljande träffar sker hos deltagande företag. Anmäl dig idag, dock senast 29 augusti.

Kontaktpersoner

Vi tar emot utbildningsbehov och besvarar dina frågor.

Niclas Stensson

Niclas Stensson
Utvecklingsstrateg
Kompetensutveckling för näringslivet

Tobias Lundquist

Tobias Lundquist
Projektledare
Kompetensutveckling Småland+ och
ansvarig Partnerskapet