Partnerskap för industrin

Partnerskapet bidrar till industriföretagens kompetensförsörjning genom att kostnadseffektivt, utifrån behov, kartlägga, samordna och genomföra kompetensutveckling och långsiktiga utbildningsinsatser. Samordnas av en gemensamt finansierad kompetenscoach.

Vill du veta mer?

Vill du och ditt företag också ha en egen kompetenscoach och bli medlemmar i partnerskapet? Ta kontakt så berättar vi mer om hur du går vidare eller lämna en intresseanmälan.

Utbilda dig när du vill

 • Mobiltelefon mot svart bakgrund som visar appar för olika sociala medier. Kickstarta dina sociala medier i egen takt Välkommen till Kickstarta dina sociala medier. Kurspaket för dig som vill nå fler genom Facebook, Instagram eller LinkedIn. Kurserna finns i två nivåer och genomförs online i den takt du själv vill.
 • Bärbar dator som visare en webbfilm som ska startar på skärmen. Webbkurser för industrin - Utbilda dig när du vill Campus Värnamo erbjuder nu i samarbete med Polymercentrum flertalet korta kurser online för industrin. Du har möjlighet att kunna utbilda dig precis när du vill och var du vill helt kostnadsfritt genom webbkurserna.
 • Bärbar dator som visar ett aktivt onlinemöte i mötesverktyget Zoom med 19 deltagare i. Boka digital coachning i mötesverktygen Skype, Teams eller Zoom Campus Värnamo erbjuder coachning i hur du använder mötesverktygen Zoom, Teams och Skype. Coachning online för dig som vill genomföra effektiva digitala möten. Anmäl dig idag så tar vi kontakt med dig för att boka tid.

Aktuella utbildningar

 • okt 22
  Två glada kvinnor står vid sina datorer och samtalar om arbetet i programmet Excel. Excel grundutbildning Välkommen till grundutbildningen i Excel som är för dig som behöver genomgång och träning i grunderna. En utbildning som genomförs online under fyra tillfällen den 22 oktober, 29 oktober, 5 november och 12 november. Fullbokad.
 • nov 12
  Två män som står framför en maskin och samtalar. Grundläggande förbättringsarbete med produktionsekonomi Välkommen till Grundläggande förbättringsarbete med produktionsekonomi. En utbildning för dig som arbetar eller kommer arbeta med förbättringsarbete. Utbildningen genomförs online den 12 november. Anmäl dig idag.
 • nov 16
  En leende man som mäter en detalj med skjutmått. Mätteknik, grundutbildning Välkommen till grundutbildning i mätteknik, en utbildning för dig som arbetar inom tillverkande industri. Utbildningen online via Zoom den 16 och 23 november. Fullbokad.
 • nov 16
  Två glada kvinnor står vid sina datorer och samtalar om arbetet i programmet Excel. Excel grundutbildning Välkommen till grundutbildningen i Excel som är för dig som behöver genomgång och träning i grunderna. En utbildningen genomförs online under fyra tillfällen den 16, 23 och 30 november samt sjunde december. Fullbokad.
 • nov 16
  Två kvinnor står framför en LEAN-tavla där de skriver och uppdaterar informationen på tavlan. LEAN - kurs inom Produktionsutveckling Välkommen till LEAN-kursen som ger kunskaper om och förståelse för hur LEAN produktion kan användas. En kurs inom yrkeshögskoleutbildningen Produktionsutveckling som genomförs i Värnamo/online med start den 16 november. Anmäl dig idag, dock senast 2 november.
 • nov 16
  Två kvinnor står och tittar ner i en iPad ute i en industrilokal. Verktygskunskap 3 - kurs inom Verktygsteknik Välkommen till kursen Verktygskunskap 3 som ger kunskaper i efterbearbetning och underhåll av verktyg. En kurs inom yrkeshögskoleutbildningen Verktygsteknik som genomförs i Växjö med start den 16 november. Anmäl dig idag, dock senast andra november.
 • nov 16
  Två glada kvinnor står framför var sin bärbar dator. Arbeta effektivt i Excel - fortsättningskurs Välkommen till utbildningen "Arbeta effektivt i Excel" som är för dig som vill fördjupa och förbättra dina kunskaper i Excel. Utbildningen genomförs online under fyra tillfällen den 16 november, 23 november, 30 november och sjunde december. Anmäl dig idag, dock senast 11 november.
 • nov 19
  En ritning med två detaljer som ligger ovanpå. Nere till höger ligger ett skjutmått. Ritningsläsning, grundutbildning Välkommen till grundutbildning i ritningsläsning, en utbildning för dig som arbetar inom tillverkande industri. Utbildningen genomförs online via Zoom den 19 och 25 november. Fullbokad.
 • nov 25
  Två händer som gestikulerar till vänster i bild framför en bärbar dator med ett digitalt möte igång. En kvinna i bakgrunden. Maximera det digitala kundmötet - Teams Välkommen till Maximera det digitala kundmötet. En utbildning för dig som arbetar med sälj eller kundtjänst. Utbildningen genomförs online via Teams under två träffar den 25 november och 2 december. Fullbokad.
 • nov 30
  En man som mäter en detalj med skjutmått. Mätteknik, grundutbildning Välkommen till grundutbildning i mätteknik, en utbildning för dig som arbetar inom tillverkande industri. Utbildningen online via Zoom den 30 november och 7 december. Anmäl dig idag, dock senast 27 november.
 • dec 02
  En produktionsplan för LEAN-spel i nederkant av fotot och Lego-klotsar i över kant. LEAN-spel Välkommen till LEAN-spelet. En aktivtet för dig som arbetar med eller vill införa LEAN i din verksamhet. LEAN-spelet genomförs i Teknikcenter 2 december. Fullbokad.
 • dec 02
  Tre stycke flaskor av plast med vatten. Värt att veta om plast Välkommen till Värt att veta om plast. En utbildning för dig som vill få bra kännedom om de vanligaste plasterna. Kursen genomförs online den andra december. Anmäl dig idag.
 • dec 03
  En ritning med två detaljer som ligger ovanpå. Nere till höger ligger ett skjutmått. Ritningsläsning, grundutbildning Välkommen till grundutbildning i ritningsläsning, en utbildning för dig som arbetar inom tillverkande industri. Utbildningen genomförs online via Zoom den 3 och 9 december. Anmäl dig idag, dock senast 27 november..
 • dec 03
  Två män sträcker fram sina armar och har knogarna mot varandra. En kvinna vid ett bord i bakgrunden. Nycklar till inköpsstrategi för plast och andra tillverkningsmetoder Välkommen till Nycklar till inköpsstrategi. En utbildning för dig som upphandlar komponter av plast eller andra material. Utbildningen genomförs online den tredje december. Anmäl dig idag.
 • dec 04
  Ett skjutmått som ligger ovan på en ritning. Form- och lägestoleranser, grundutbildning Välkommen till grundutbildning i form- och lägestoleranser, en utbildning för dig som arbetar inom tillverkande industri. Utbildningen genomförs online via Zoom den 4 och 11 december. Anmäl dig idag, dock senast 30 november.
 • dec 10
  Traversutbildning Välkommen till traversutbildningen, en utbildning för dig som använder eller kommer att använda någon form av lyftanordning. Utbildningen genomförs i Värnamo den 10 december.
 • dec 15
  Två män som samtalar framför en maskin. Förbättringsarbete i fokus, fortsättningskurs Välkommen till Förbättringsarbete i fokus. En fortsättningskurs i förbättringsarbete för dig som arbetar som förbättringsledare eller motsvarande. Kursen genomförs online den 15 december. Anmäl dig idag.
 • dec 15
  Utveckla din Powerpoint och presentationsteknik Välkommen till utbildningen "Utveckla din PowerPoint och presentationsteknik" som är för dig som vill förbättra din PowerPoint-presentation. Utbildningen genomförs online den 15 december. Anmäl dig idag, dock senast 9 december.
 • dec 16
  Griparm i en maskin som plockar plastdetaljer. Effektivare ställ med SMED, introduktion Välkommen till Effektivare ställ med SMED. En grundkurs om metoden SMED för dig som arbetar med omställningsarbete i maskiner. Kursen genomförs online den 16 december. Anmäl dig idag.
 • dec 18
  Lift- och fallskyddsutbildning Välkommen till lift- och fallskyddsutbildningen, en utbildning för dig som använder lift i någon form i ditt arbete . Utbildningen genomförs i Värnamo den 18 december. Anmäl dig idag, dock senast 11 december.
 • dec 21
  Truckförarutbildning, truckkort A och B Välkommen till Truckförarutbildning, en utbildning för dig som vill ta truckkort A och B. Utbildningen genomförs i Värnamo den 21 december. Anmäl dig idag, dock senast 14 december. Fullbokad.
 • jan 13
  Traversutbildning Välkommen till traversutbildningen, en utbildning för dig som använder eller kommer att använda någon form av lyftanordning. Utbildningen genomförs i Värnamo den 13 januari.
 • jan 19
  Arbeta effektivt i Excel - fortsättningskurs Välkommen till utbildningen "Arbeta effektivt i Excel" som är för dig som vill fördjupa och förbättra dina kunskaper i Excel. Utbildningen genomförs online under fyra tillfällen den 19 och 27 januari samt 3 och 11 februari. Anmäl dig idag, dock senast 12 januari.
 • jan 19
  Excel grundutbildning Välkommen till grundutbildningen i Excel som är för dig som behöver genomgång och träning i grunderna. En utbildning som genomförs online under fyra tillfällen den 19 och 27 januari samt 3 och 11 februari. Anmäl dig idag, dock senast 12 januari.
 • jan 19
  Arbeta effektivt i Outlook Välkommen till utbildningen "Arbeta effektivt i Outlook" som är för dig som vill bli bättre på att hantera din e-post och kalender i Outlook. Utbildningen genomförs online den 19 januari. Anmäl dig idag, dock senast 13 januari.
 • jan 20
  Fyra glada kvinnor poserar i arbetskläder inne i en industri. Ledarskap - kurs inom Produktionsutveckling Välkommen till Ledarskapskursen som ger kunskap att hantera olika situationer och människor i relation till företagets organisation och mål. En kurs inom yrkeshögskoleutbildningen Produktionsutveckling som genomförs i Värnamo, Jönköping och online med start den 20 januari 2021. Anmäl dig idag, dock senast 21 december.
 • jan 25
  Truckförarutbildning, truckkort A och B Välkommen till Truckförarutbildning, en utbildning för dig som behöver truckkort A och B. Utbildningen genomförs i Värnamo den 25 januari. Anmäl dig idag, dock senast 18 januari.

Kontaktpersoner

Vi tar emot utbildningsbehov och besvarar dina frågor.

George Adanko

George Adanko
Kompetenscoach