Nyheter

 • Årets fadder 2020-11-22
  Vi har den stora äran att dela ut priset som Årets fadder till Iryna Sabo!
 • Ledarforum 2020-11-19
  I Livesalen i Gummifabriken arrangerade idag Campus Värnamo tillsammans med HR-avdelningen, kommunikationsavdelningen och kommunledningen ett digitalt Ledarforum för cheferna inom Värnamo kommun.
 • Nu kan fastighetsbranschen validera på distans 2020-11-18
  Campus Väranmo kan nu erbjuda dig och dina medarbetare i fastighetsbranschen att via distans validera mot yrkesrollerna Fastighetstekniker och Fastighetsingenjör. Är arbetstället i Jönköpings län så är det dessutom kostnadsfritt.
 • Svartvitt foto som symboliserar ett virus. Kostnadsfri utbildning under Coronakrisen 2020-11-06
  Campus Värnamo, i samarbete med Business Gnosjöregionen AB och Region Jönköpings län, fortsätter under hösten 2020 att kostnadsfritt erbjuda kompetenshöjande aktiviteter, nu till företagen i hela Jönköpings län.
 • Utsikt över Värnamo från taket på Gummifabriken. Nya restriktioner för Region Jönköping 2020-11-05
  I och med de nya restriktionerna som införts för Region Jönköping under perioden 6 - 24 november har Jönköping University (JU) fattat nytt beslut om anpassning enligt följande:
 • En person går mot entrén på baksidan i Gummifabriken. Ledigt jobb - Projektledare,100% 2020-10-16
  Anta utmaningen att leda ett projekt i världsklass.
 • Chefer inom Barn- och utbildningsförvaltningen har utbildning på Teknikcenter. Hälsofrämjande insatser i världsklass 2020-10-13
  Idag kör vi föreläsning tillsammans med HR-avdelningen på Värnamo kommun.
 • De tre pristagarna Joakim Kilén, Joakim Turesson och Patrik Mauritzson från Thule ler mot kameran Thule - årets samverkansföretag 2020-10-02
  Vinnare av priset Årets samverkansföretag tilldelas Thule Sweden för 2019. Thule är värdig vinnare som aktiv i samtliga programutbildningar som riktar sig mot industrin och bidrar på ett föredömligt sätt, inte bara till sin egen, utan även till regionens kompetensförsörjning. Priset delades ut i samband med frukostmötet på Vandalorum den 2 oktober.
 • Moderatorn Michael Jacobson från Swedbank, Eva Fälth från Swedbank i Värnamo och Anki Hansson VD på Värnamo Näringsliv står på scenen i Auditoriet i Gummifabriken. 40 000 möjligheter i Gummifabriken 2020-10-02
  Tillsammans med Värnamo näringsliv AB, Swedbank och Gummifabriken arrangerade vi 40 000 möjligheter för de 46 personerna i Auditoriet med Coronaavstånd och drygt 26 anslutna digitalt via Zoom.
 • Campus Värnamo är med och utvecklar morgondagens utbildningar 2020-09-18
  Campus Värnamo arbetar med att utveckla ”den digitala noden” där vi för dialog med företag och tre högskolor för att arbeta fram morgondagens utbildningar anpassade för bland annat människor i arbete. Det behövs både annan pedagogik och ny teknik.