Nyheter

 • Bild på Cesar Bermudez Välkommen Cesar!
  Vi säger välkommen till Cesar som precis börjat på Campus Värnamo och ska jobba som utbildare i 3D CAD Teknik, PDMS, Produktionsberedning och kalkyl.
 • ADSL-kickoff!
  Idag hade vi digital ADSL-kickoff för över 100 studenter med deltagare från näringsliv, ledningsgrupper, alumner, lärare och vi på Campus Värnamo.
  Med ADSL menar vi A nsvarstagande, D rivkraft, S amarbetsförmåga och L ösningsfokus (inte internet via telejacket). ADSL handlar om hur man ska bli attraktiv och anställningsbar för arbetsgivarna.
 • 10 miljoner till kompetensutveckling!
  Projektet Kompetensutveckling Småland erbjuder behovsstyrd och avgiftsfri kompetensutveckling till tillverkningsindustrin och dess leverantörer i Jönköpings- och Kronobergs län. Finansieras av Europeiska socialfonden.
 • Ny kompetensutveckling för industrin via Den digitala noden
  Campus Värnamo erbjuder nu i samarbete med Högskolan i Gävle nya utbildningar för dig som arbetar inom industin. Det är utbildningar som går att kombinera med arbete inom digitalisering, som virtuell driftsättning och digital tvilling, samt energieffektivisering och additiv tillverkning. Utbildningarna ges på distans enligt konceptet som vi kallar Den digitala noden, vilket bland annat ger dig studiestöd och coachning. Läs mer och lämna in din ansökan längre ner på sidan.
 • Bild på Andreas Boozon Välkommen Andreas!
  Vi säger välkommen till Andreas som precis har börjat på Campus Värnamo och ska jobba som Projektkoordinator och som kursansvarig för praktik och examensarbete för studenterna på utbildningen Webbutveckling .NET.
 • Kompetensutveckling Småland - lyckad start
  Över två hundra deltagare, var av en tredjedel är kvinnor, och nästan ett hundra industriföretag anslutna till Kompetensutveckling Småland. Det har varit en lyckad start för projektet Kompetensutveckling Småland, när vi summerar första halvåret, konstaterar projektledaren Johan Thomélius.
 • Plugga i höst!
  Sugen på att plugga i höst? Du har kanske sökt en utbildning och har en reservplats?
  Är du teknikintresserad har vi några väldigt bra alternativ för dig.
  Vi har platser kvar på Kvalificerad 3D-printtekniker, Produktionsutveckling och Verktygsteknik.
 • Fritidshemmen på Teknikcenter
  I år har Teknikcenter bjudit in samtliga fritidshem i Värnamo kommun till sommarlovsaktiviteter.
 • Bild på Jennie Berggren Välkommen Jennie!
  Vi säger välkommen till Jennie som börjar i augusti och ska jobba som utbildningsledare för utbildningen 3D-teknik och Specialistundersköterska.
 • Sommarhälsning 2021
  Ytterligare en något annorlunda termin är avslutad och nu är det dags för sommar med sol och bad och vi laddar batterierna för en spännande höst! Campus Värnamo önskar studenter, samarbetspartners och vänner en riktigt skön sommar!