Forskning och utveckling

Fullsatt gradängsal med deltagare som sitter med ryggen mot kameran. Längst ner står föreläsare med en presentation som visas på en duk.

Campus Värnamo kan stödja ditt företags interna utvecklingsarbete med möten och event i Gummifabriken.

Campus Värnamo hjälper dig och din organisation med utveckling och forskning, allt för att bidra till kompetensförsörjningen i regionen. Mer om det kan du läsa längre ner på sidan.

Utvecklingsevent och möten

Campus Värnamo kan bidra i ditt företags interna utvecklings- och innovationsarbete genom att i samarbete arrangera event och möten. Kan genomföras i allt från grupprum, lärosalar till konferenslokaler och Teknikcenter. Exempel på detta är 3M:s NewTechDay och NewTechForum.

Ta kontakt med utvecklingsstrateg Niclas Stensson, kontaktuppgifter hittar du sidan Kontakta oss.

SPARK - företagsnära forskning

Campus Värnamo är sedan 2019 strategisk partner till Jönköping University (JU) och skolans forsknings- och utbildningsmiljö SPARK. SPARK främjar företagens utveckling av kunskapsintensiva produkter och processer. Forskningsprojekten genomförs tillsammans med små och stora företag i olika branscher.

Strategiska partners till JU och SPARK är SAAB, Scania, Husqvarna AB, Fagerhult, Träcentrum, Combitech, Thule Group, Svenskt Aluminium och Campus Värnamo.

Är du intresserad av SPARK?

Om du har tankar och idéer angående företagsnära forskning ta kontakt med Lars-Uno Åkesson. Du hittar kontaktuppgifterna längst ner på denna sida.

Du kan läsa mer om SPARK på Jönköping Universitys webbplats.

Har du frågor?

Har du frågor eller funderingar? Eller vill du diskutera forskning och utveckling? Hör av dig till Niclas Stensson.

Niclas Stensson

Niclas Stensson
Utvecklingsstrateg
Kompetensutveckling för näringslivet

Skriv ut sidan