Kurser inom programutbildningar

Campus Värnamo erbjuder enstaka kurser inom yrkeshögskoleprogram som kompetensutveckling för dig som är yrkesverksam inom industrin. Här finns mer information och anmälan till aktuella kurser.

Kurser inom Produktionsutveckling

 • sep 01
  Projektmetodik och projektstyrning - kurs inom Produktionsutveckling Välkommen till kursen Projektmetodik och projektstyrning som ger färdigheter i att planera, genomföra, presentera och utvärdera projekt.
  En kurs inom yrkeshögskoleutbildningen Produktionsutveckling som genomförs i Värnamo/ Jönköping med start den 2 september.
  Anmäl dig idag, dock senast 18 augusti.
 • jan 20
  Fyra glada kvinnor poserar i arbetskläder inne i en industri. Ledarskap - kurs inom Produktionsutveckling Välkommen till Ledarskapskursen som ger kunskap att hantera olika situationer och människor i relation till företagets organisation och mål. En kurs inom yrkeshögskoleutbildningen Produktionsutveckling som genomförs i Värnamo alternerande i Jönköping med start den 20 januari 2023.
  Anmäl dig idag, dock senast 20 december.

Kurser inom Verktygsteknik

 • dec 12
  Foto på en datorskärm med med ett CAD-program som är öppet. En man som är suddig sitter och jobba med CAD-filen. Maskinkunskap spånskärande bearbetning, 25 Yhp Nu har du möjligheten att delta i kurs på tom plats för en del av våra Yh-utbildningar som har lediga platser. Det är en fin möjlighet för dig eller dina medarbetare att ta del av kompetens som efterfrågas av branschen.Kursen syftar till att ge kunskaper om och färdigheter i att bereda och förbereda spånskärande bearbetning i konventionella och styrda verktygsmaskiner på ett säkert sätt. Kursen syftar även till att ge kunskaper om efterbearbetning, felsökning samt optimering och underhåll för spånskärande bearbetning.
 • jan 16
  Materialkunskap - metall, 25 Yhp Nu har du möjligheten att delta i kurs på tom plats för en del av våra Yh-utbildningar som har lediga platser. Det är en fin möjlighet för dig eller dina medarbetare att ta del av kompetens som efterfrågas av branschen.Kursen syftar till att ge fördjupade kunskaper om vanligt förekommande metalliska material inom verktygstillverkning och reparation samt inom industriproduktion och dess produkter. Kursen syftar även till att ge den studerande färdigheter att välja verktygsmaterial utifrån ett kvalitets- och hållbarhetsperspektiv.