Kurser inom programutbildningar

Campus Värnamo erbjuder enstaka kurser inom yrkeshögskoleprogram som kompetensutveckling för dig som är yrkesverksam inom industrin. Här finns mer information och anmälan till aktuella kurser.

Kurser inom Produktionsutveckling

 • sep 02
  Projektmetodik och projektstyrning - kurs inom Produktionsutveckling Välkommen till kursen Projektmetodik och projektstyrning som ger färdigheter i att planera, genomföra, presentera och utvärdera projekt. En kurs inom yrkeshögskoleutbildningen Produktionsutveckling som genomförs i Värnamo/ Jönköping/alternativt online p.g.a. coronarestriktioner med start den 2 september. Anmäl dig idag, dock senast 16 augusti.
 • sep 03
  Produktionsutveckling 2 - kurs inom Produktionsutveckling Välkommen till Produktionsutveckling 2 som ger kunskaper och förståelse för produktion. En kurs inom yrkeshögskoleutbildningen Produktionsutveckling som genomförs i Värnamo/ Jönköping/alternativt online p.g.a. coronarestriktioner med start den 3 september. Anmäl dig idag, dock senast 16 augusti.
 • okt 08
  Automatisering och robotisering - kurs inom Produktionsutveckling Välkommen till kursen Automatisering och robotisering som ger kunskaper och förståelse för automatiserad och robotiserad produktion. En kurs inom yrkeshögskoleutbildningen Produktionsutveckling som genomförs i Värnamo/ Jönköping (eventuellt online p.g.a. coronarestriktioner) med start den 8 oktober. Anmäl dig idag, dock senast 20 september.
 • nov 26
  Två kvinnor står framför en LEAN-tavla där de skriver och uppdaterar informationen på tavlan. LEAN - kurs inom Produktionsutveckling Välkommen till LEAN, kursen som ger kunskap om effektivisering inom produktion. LEAN är en kurs inom yrkeshögskoleutbildningen Produktionsutveckling och genomförs till största delen i Värnamo respektive Jönköping, men även ett par tillfällen i kombination med studiebesök.
  Kursen startar den 26 november. Anmäl dig idag, dock senast 12 november.
 • nov 26
  Produktionsutveckling 1 - kurs inom Produktionsutveckling Välkommen till Produktionsutveckling 1 som ger kunskaper och förståelse för produktion. En kurs inom yrkeshögskoleutbildningen Produktionsutveckling som genomförs i Värnamo/ Jönköping/ alternativt online p.g.a. corona-restriktioner med start den 26 november. Anmäl dig idag, dock senast 8 november.

Kurser inom Verktygsteknik

 • nov 16
  Två kvinnor står och tittar ner i en iPad ute i en industrilokal. Verktygskunskap 3 - kurs inom Verktygsteknik Välkommen till kursen Verktygskunskap 3 som ger kunskaper i efterbearbetning och underhåll av verktyg. En kurs inom yrkeshögskoleutbildningen Verktygsteknik som genomförs i Växjö med start den 16 november. Anmäl dig idag, dock senast andra november.