Fritidskurser

En pojke som sträcker upp armarna i luften och en flicka som pekar glatt på en bärbar dator.

#teknikärkul - Välkommen till Teknikcenters Fritidskurser.

På Teknikcenter erbjuder vi spännande och utvecklande fritidskurser på kvällstid och under skolloven. Fritidskurserna är en del av det nationella konceptet KomTek.

Aktuella fritidskurser

 • sep 07
  En flicka och en pojke jobbar i datorer Projekt i Unity Välkommen till kvällskursen Projekt i Unity där du skapar små egna spelprojekt. En kvällskurs, för dig som går i årskurs sex till nio, där du lär dig grunderna eller fortsätter utvecklas inom programmering.
 • sep 08
  En flicka och en pojke jobbar i datorer Designa med 3D Gillar du att designa? Välkommen isåfall till en kurs där du får ta fram och använda din designsida och arbeta med den senaste 3D-tekniken.
 • sep 09
  Närbild på en Lego robot Robotuppdrag Välkommen till kvällskursen Robotuppdrag där du ska programmera din robot för att den ska klara uppdraget, för dig som går i årskurs fyra till sex.
 • okt 26
  En raket från Nasa skjuts upp Raketlabbet, höstlovskurs Välkommen till höstlovsaktiviten Raketlabbet där det finns fyra olika stationer på rymdtemat. Är ett samarbete mellan Teknikcenter och biblioteket.

Frågor besvaras av

Lena Bjuvensjö

Lena Bjuvensjö
Teknikinspiratör Teknikcenter