Fritidskurser

En pojke som sträcker upp armarna i luften och en flicka som pekar glatt på en bärbar dator.

#teknikärkul - Välkommen till Teknikcenters Fritidskurser.

På Teknikcenter erbjuder vi spännande och utvecklande fritidskurser på kvällstid och under skolloven. Fritidskurserna är en del av det nationella konceptet KomTek.

Du kan anmäla ditt barn till vårens fritidskurser från och med 1 januari 2021.

Aktuella fritidskurser

 • feb 22
  Designa med 3D Gillar du att designa? Här får du som går i årskurs sex till nio arbeta med den senaste 3D-tekniken. Designa och skapa med hjälp av CAD-program och skriva ut dina modeller i 3D-skrivare.
 • feb 22
  NYHET Upplev Minecraft med virtuell reality (VR) Välkommen till kvällskursen Upplev Minecraft med VR. En kurs, för dig som går i årskurs tre till sex. Där skapar du miljöer i Minecraft och upplever dem sedan med hjälp av VR set.
 • feb 23
  LEGO Technic uppdrag Välkommen till kvällskursen LEGO Technic uppdrag. En kurs för dig som går i årskurs tre till fem, där du lär dig att bygga och programmera egna mekaniska konstruktioner.
 • feb 23
   Minecraft city Värnamo Välkommen till kvällskursen Minecraft city Värnamo. En kurs för dig som går i årskurs tre till fem och gillar att skapa i Minecraft. Här lär du dig att skapa byggnader och olika miljöer.
 • feb 24
  Närbild på en LEGO robot Robotuppdrag Välkommen till kvällskursen Robotuppdrag där du ska programmera din robot för att den ska klara olika uppdrag. En kurs för dig som går i årskurs fyra till sex.
 • feb 24
  NYHET Fler projekt i Unity Välkommen till kvällskursen Fler projekt i Unity där du skapar små egna spelprojekt. En kvällskurs, för dig som går i årskurs sex till nio, där du lär dig grunderna eller fortsätter utvecklas inom programmering.
 • feb 25
  NYHET YouTuber Välkommen till kvällskursen YouTuber. En kurs för dig i årskurs tre till fem, där du lär dig att göra filmprojekt och laddar upp de på YouTube.
 • feb 25
  Bygg mojänger Välkommen till kvällskursen Bygg mojänger. En kurs för dig som går i årskurs två till fem tillsammans med en vuxen, där ni samarbetar och kopplar slutna kretsar som får roliga mojänger att röra sig.
 • jun 14
  Sommarlovsaktivitet Vi välkomnar alla fritidshem i Värnamo kommun till Teknikcenter på sommarlovsaktiviteter

Frågor besvaras av

Lena Bjuvensjö

Lena Bjuvensjö
Teknikinspiratör Teknikcenter