Kompetensutveckling Småland

Projektet Kompetensutveckling Småland erbjuder behovsstyrd och avgiftsfri kompetensutveckling till tillverkningsindustrin och dess leverantörer i Jönköpings- och Kronobergs län. Finansieras av Europeiska socialfonden. Längre ner på sidan hittar du aktuella utbildningar inom projektet.

Aktuella utbildningar

 • apr 23
  Grundläggande förbättringsarbete med produktionsekonomi Välkommen till Grundläggande förbättringsarbete med produktionsekonomi. En utbildning för dig som arbetar eller kommer arbeta med förbättringsarbete. Utbildningen genomförs online den 23 april och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 22 april.
 • apr 27
  Lift- och fallskyddsutbildning Välkommen till lift- och fallskyddsutbildningen, en utbildning för dig som använder lift i någon form i ditt arbete . Utbildningen genomförs i Värnamo den 27 april och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 22 april.
 • maj 03
  LEAN- grundutbildning Välkommen till LEAN grundutbildning, en utbildning för dig som behöver grundläggande kunskaper om LEAN och dess tillämpningar. Utbildningen genomförs online den 3 maj och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 27 april.
 • maj 04
  Truckförarutbildning, truckkort A och B Välkommen till Truckförarutbildning, en utbildning för dig som behöver truckkort A och B. Utbildningen genomförs i Värnamo den 4 maj och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 29 april.
 • maj 07
  Truckförarutbildning, truckkort A och B Välkommen till Truckförarutbildning, en utbildning för dig som behöver truckkort A och B. Utbildningen genomförs i Värnamo den 7 maj och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 5 maj.
 • maj 10
  LEAN- grundutbildning Välkommen till LEAN grundutbildning, en utbildning för dig som behöver grundläggande kunskaper om LEAN och dess tillämpningar. Utbildningen genomförs online den 10 maj och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 4 maj.
 • maj 20
  Ledarskap för första linjens ledare Välkommen till Ledarskap för första linjens ledare, en utbildning för dig som behöver din första ledarskapsutbildning. Utbildningen genomförs online den 20 maj, 26 maj, 8 juni och 22 juni och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 12 maj.
 • maj 24
  Excel grundutbildning Välkommen till grundutbildningen i Excel, som är för dig som behöver genomgång och träning i grunderna. Utbildningen genomförs online under fyra halvdagar den 24 maj, 2 juni, 10 juni och 17 juni och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 17 maj.
 • maj 24
  Arbeta effektivt i Excel - fortsättningskurs Välkommen till utbildningen "Arbeta effektivt i Excel", som är en utbildning för dig som vill fördjupa och förbättra dina kunskaper i Excel. Utbildningen genomförs online under fyra halvdagar den 24 maj, 2 juni, 10 juni och 17 juni och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 17 maj.
 • maj 27
  Effektivare ställ med SMED, introduktion Välkommen till Effektivare ställ med SMED, en grundkurs om metoden SMED för dig som arbetar med omställningsarbete i maskiner. Utbildningen genomförs online den 27 maj och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 21 maj.
 • jun 01
  LEAN-spel Välkommen till LEAN-spel, en utbildning för dig som vill få en större förståelse för hur man kan arbeta med LEAN. Utbildningen genomförs under covidanpassade former på Epic- Innovation & Technology Center, Växjö den 1 juni och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 25 maj.
 • jun 14
  LEAN-spel Välkommen till LEAN-spel, en utbildning för dig som vill få en större förståelse för hur man kan arbeta med LEAN. Utbildningen genomförs under covidanpassade former på Epic- Innovation & Technology Center, Växjö den 14 juni och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 7 juni.
Europiska unionens flagga som visar att projektet är finansierat av Europeiska unionen. Under flaggan är följande text: Europiska unionen, Europeiska socialfonden.

Vill du veta mer?

Vill du och ditt företag också vara en del av projektet och ta del av avgiftsfri kompetensutveckling? Ta kontakt så berättar vi mer om hur du går vidare eller lämna en intresseanmälan.

Johan Palmberg

Johan Palmberg
Projektledare
Kompetensutveckling Småland

Anna Nilsson

Anna Sandqvist
Koordinator

Anna Nilsson

Ingrid Sandberg
Koordinator

George Adanko

George Adanko
Kompetenscoach