Kompetensutveckling Småland

Projektet Kompetensutveckling Småland erbjuder behovsstyrd och avgiftsfri kompetensutveckling till tillverkningsindustrin och dess leverantörer i Jönköpings- och Kronobergs län. Finansieras av Europeiska socialfonden. Längre ner på sidan hittar du aktuella utbildningar inom projektet.

Det är inte längre möjligt för nya företag att ansluta till projektet.

Aktuella utbildningar

 • maj 25
  Ledarskap för första linjens ledare - Fullt Välkommen till Ledarskap för första linjens ledare, en utbildning för dig som behöver din första ledarskapsutbildning. Utbildningen genomförs i Värnamo den 25 maj och 8 juni och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 18 maj.
 • maj 30
  Truckutbildning A+B- Fullbokat! Välkommen till Truckutbildning A+B, en utbildning för dig som behöver truckort A+B. Utbildningen genomförs i Växjö under två dagar den 30 maj och 3 juni och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast den 23 maj.
 • maj 30
  Truckutbildning A+B Fullbokat! Välkommen till Truckutbildning A+B, en utbildning för dig som behöver truckort A+B. Utbildningen genomförs i Växjö under två dagar den 30 maj och 31 maj och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast den 23 maj.
 • maj 31
  Resan mot kvalitet i världsklass - seminarium Välkommen till Resan mot kvalitet i världsklass, ett seminarium för dig som vill veta hur ditt företag kan ta stegen mot att fullt ut arbeta med kvalitetsfokus. Seminariet genomförs i Värnamo den 31 maj och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 29 maj.
 • jun 01
  Jämställd och lönsam - workshop Välkommen till "Jämställd och lönsam", en digital workshop kring hur ert företag på ett systematiskt sätt ser till att både uppfylla lagkrav och tjäna pengar. Workshopen genomförs den 1 juni och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 30 maj.
 • jun 07
  Excel grundutbildning-Fullt Välkommen till grundutbildningen i Excel, som är för dig som behöver genomgång och träning i grunderna. Utbildningen genomförs online under fyra förmiddagar den 7 juni, 14 juni, 16 juni och 21 juni och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 31 maj.
 • jun 07
  Arbeta effektivt i Excel- fortsättningskurs Välkommen till utbildningen "Arbeta effektivt i Excel", som är en utbildning för dig som vill fördjupa och förbättra dina kunskaper i Excel. Utbildningen genomförs online under fyra eftermiddagar den 7 juni, 14 juni, 16 juni och 21 juni och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 31 maj.
 • jun 09
  Arbetsmiljö och säkerhet - Fullbokat! Välkommen till Arbetsmiljö & Säkerhet, en utbildning för dig som behöver lära dig mer om krav inom arbetsmiljöområdet. Utbildningen genomförs i Värnamo den 9 juni och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 2 juni.
 • jun 13
  Truckförarutbildning A+B Välkommen till Truckutbildning A+B, en utbildning för dig som behöver truckort A+B. Utbildningen genomförs i Växjö under två dagar den 13 juni och 16 juni och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast den 3 juni.
 • jun 13
  Truckförarutbildning A+B- 1 plats kvar! Välkommen till Truckutbildning A+B, en utbildning för dig som behöver truckort A+B. Utbildningen genomförs i Växjö under två dagar den 13 juni och 15 juni och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast den 3 juni.
 • jun 21
  Så lyckas du med 5S! Välkommen till "Så lyckas du med 5S", en utbildning för dig som vill få nycklarna till hur man gör en lyckad implementering av det välkända verktyget för ordning och reda. Utbildningen genomförs online via Teams den 21 juni och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 14 juni.
 • aug 16
  Effektivare ställ med SMED, introduktion Välkommen till Effektivare ställ med SMED, en grundkurs om metoden SMED för dig som arbetar med omställningsarbete i maskiner. Utbildningen genomförs i Värnamo den 16 augusti och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland.
 • aug 18
  Excel grundutbildning Välkommen till grundutbildningen i Excel, som är för dig som behöver genomgång och träning i grunderna. Utbildningen genomförs online under fyra förmiddagar den 18 augusti, 23 augusti, 25 augusti och 30 augusti och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 11 augusti.
 • aug 18
  Arbeta effektivt i Excel-fortsättningskurs Välkommen till utbildningen "Arbeta effektivt i Excel", som är en utbildning för dig som vill fördjupa och förbättra dina kunskaper i Excel. Utbildningen genomförs online under fyra eftermiddagar den 18 augusti, 23 augusti, 25 augusti och 30 augusti och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 11 augusti.
 • aug 24
  Projektledning "Planera projekt"- Fullbokat! Välkommen till en 2-dagarskurs i projektledning, en utbildning för dig som behöver nycklarna till ett lyckat projekt. Utbildningen genomförs i Värnamo den 24-25 augusti och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 17 augusti.
 • aug 25
  Förbättringsarbete i fokus- fortsättningskurs Välkommen till Förbättringsarbete i fokus, en fortsättningskurs för dig som arbetar som förbättringsledare eller motsvarande. Utbildningen genomförs i Värnamo den 25 augusti och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland.
 • aug 30
  Ledarskap för första linjens ledare Välkommen till Ledarskap för första linjens ledare, en utbildning för dig som behöver din första ledarskapsutbildning. Utbildningen genomförs i Värnamo den 30 augusti och 20 september och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 23 augusti.
 • sep 08
  Jämställd och lönsam - seminarium Välkommen till Jämställd och lönsam, ett seminarium för dig som vill veta hur ditt företag kan ta stegen mot att uppfylla lagkraven och samtidigt få en mer lönsam och attraktiv arbetsplats. Seminariet genomförs i Värnamo den 8 september och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 1 september.
 • sep 12
  Grundläggande kvalitetsutbildning Välkommen till Grundläggande kvalitetsutbildning, en utbildning för dig som behöver veta mer om kvalitetsarbete i tillverkningsindustrin. Utbildningen, som är uppdelad på två halvdagar genomförs i Värnamo den 12 och 26 september och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag!
 • sep 13
  Introduktion till formverktyg - uppbyggnad och funktion Välkommen till Formverktygs uppbyggnad och funktion, en grundutbildning för dig som behöver veta mer om formverktygs uppbyggnad och funktion. Utbildningen genomförs online den 13 september och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland.
Europiska unionens flagga som visar att projektet är finansierat av Europeiska unionen. Under flaggan är följande text: Europiska unionen, Europeiska socialfonden.

Vill du veta mer?

Vill du och ditt företag också vara en del av projektet och ta del av avgiftsfri kompetensutveckling? Ta kontakt så berättar vi mer om hur du går vidare eller lämna en intresseanmälan.

Tobias Lundquist

Tobias Lundquist
Projektledare
Kompetensutveckling Småland

Anna Nilsson

Anna Sandqvist
Koordinator

Anna Nilsson

Ingrid Sandberg
Koordinator

Oscar Axelsson

Oscar Axelsson
Teknikcenteransvarig
Partnerskapet och
Kompetensutveckling Småland