Årets samverkansföretag

Prisutdelning i samband med Värnamo näringslivsgala. Från vänster ser du Niclas Stensson Campus Värnamo, Oscar Axelsson Campus Värnamo, Joakim Karlsson PLM Group och konferencier Jessica Persson.

Vi säger tack för ett gott samarbete och stort grattis till alla på PLM Group Sverige AB i Värnamo. Fredagen den 21 april offentliggjorde och delade Campus Värnamo ut priset Årets samverkansföretag under Värnamo Näringslivsgala i Gummifabriken. Här under kan du läsa motiveringen.

PLM Group Sverige AB har varit med i framtagningen, uppbyggnaden och utvecklingen av Campus Värnamos utbildningar 3D-printtekniker och Design för additiv tillverkning. PLM har tagit stort ansvar för arbetslivsanknytningen i utbildningen 3D-printtekniker under 2022 genom att ta emot studenter på studiebesök, praktik och examensarbeten. Vidare har PLM varit drivande i ledningsgruppen för 3D-printtekniker och tagit rollen som gruppens ordförande.

PLM Group Sverige AB är en värdig vinnare och ett samverkansföretag som bidrar till Värnamoregionens kompetensförsörjning.

Motivering till Årets samverkansföretag 2022

Skriv ut sidan