Landsbygdsdialog Dannäs-Torskinge

2023-11-15

Välbesökt landsbygdsdialog i Torskinge församlingshem

I veckan var det dags för landsbygdsdialog och denna gången var det Dannäs/Torskinges tur.

Alla som bor utanför Värnamo tätort välkomnas till landsbygds­dialog där Värnamo kommun planerar hur man tillsammans kan utveckla orterna runt om i Värnamo kommun. Landsbygdsdialogen genomförs på 16 orter under en fyraårs-cykel. På så sätt återkommer dialogen med jämna mellanrum och den här veckan var det Dannäs/Torskinges tur.

Till vänster kvällens moderator, Jirka Bärnlund Fors, Landsbygdsutvecklare/Eu-samordnare på Värnamo kommun och vid bordet den politiska ledningen från kommunstyrelsen i Värnamo. Från vänster: Mikael Karlsson, förste vice ordförande, Anetté Myrvold, andra vice ordförande och Tobias Pettersson, ordförande.

Alla som inte kan delta på plats kan koppla upp sig och följa sändningen digitalt från soffan hemma eller annan valfri plats. Och för att detta ska fungera lika bra som vilken TV-sändning som helst behövs proffs som Campus Värnamos teknikansvarige Rickard som hade full koll på skärmar, ljud, kablar och allt annat. Tarik från Campus Värnamo for runt i lokalen med mikrofonen så att alla frågor skulle höras till alla på distans och i lokalen.

Här kan du läsa mer om landsbygdsdialog. Länk till Värnamo kommuns hemsida.

Skriv ut sidan