Vägen till attraktiv industri

Kompetens är en kritisk faktor i omställningen inom industrin. Hur lyckas vi med den utmaningen tillsammans? Välkommen till en kostnadsfri eftermiddag den 17 oktober då vi ses för att nätverka och lära kring industrins kompetensförsörjning, kompetensutveckling och attraktivitet. Tillsammans löser vi detta. Här kan du läsa mer om innehåll och anmälan.

Campus Värnamo arrangerar Mötesplats industri på temat Vägen till attraktiv industri på eftermiddagen den 17 oktober. En eftermiddag för att mötas kring industrins kompetensförsörjning, kompetensutveckling och attraktivitet.

Detta är en eftermiddag som syftar till att inspirera och knyta kontakter för att utveckla ditt och ditt bolags arbete med kompetensförsörjning, kompetensutveckling och attraktivitet.

I programmet får du bland annat ta del av erfarenheter kring hur gör de bolag gör som lyckas med kompetensförsörjningen, Volvo Group University, hur du blir framgångsrik i din rekrytering och om att utbilda i industrisvenska och erfarenheter kring det. Dessutom kommer det vara en utställning med anknytning till innehållet i eftermiddagen.

Mer om programmet, talare, utställningen och anmälan hittar du på sidan Vägen till attraktiv industri.

Skriv ut sidan

Sidansvarig


Niclas Stensson
niclas.stensson@varnamo.se
Uppdaterad: 2024-09-09