Välkommen Magnus!

Magnus Eneland, nyanställd på Campus Värnamo.

Idag säger vi hej och välkommen till västgöten Magnus Eneland som är nyanställd på Campus Värnamo och ska jobba med yrkeshögskole-utbildningen Verktygsteknik som huvudlärare.

Hej och välkommen Magnus, vem är du?

Jag heter Magnus Eneland och bor i Tidaholm. Jag har i stort sett alltid under mitt yrkessamma liv varit aktiv inom verkstad och tillverkningsindustrin. Har alltid varit teknikintresserad så det har helt enkelt bara passat in i mitt liv. Har drivit egna företag och då inom tillverkningsindustrin, säljare inom detsamma samt gymnasielärare inom de tekniska områdena i närmare 20 år.

Var kommer du senast ifrån?

Min senaste anställning var på Ållebergsgymnasiet i Falköping och var då inne på mitt åttonde år som lärare just där. Har alltid huvudsakligen undervisat i både teoretiska och praktiska kurser, skärande bearbetning inom svarvning, fräsning, CNC-teknik, CAD, CAD-CAM, robotprogrammering m.m.

Vad ska du jobba med på Campus Värnamo?

På Campus Värnamo kommer jag jobba som huvudlärare på utbildningen Verktygsteknik.

Vilka mål har du framför dig och hur relaterar du dem till Campus Värnamo?

Jag börjar min anställning i en utbildning som är verktygsteknik på distans. Mina mål är att vara med och utveckla samt forma utbildningen som för första gången är på distans, och göra den till en fantastisk utbildning.

Vilken är din upplevelse av Campus Värnamo och Gummifabriken?

Från start tills nu så har jag bara positiva saker att säga om just Campus Värnamo. Jag har från första dagen trivts jättebra i härliga lokaler med fantastiska arbetskollegor samt ledningsgrupp.

Lycka till Magnus och roligt att du har börjat jobba hos oss!

Skriv ut sidan