Kompetensutveckling Småland

Projektet Kompetensutveckling Småland erbjuder behovsstyrd och avgiftsfri kompetensutveckling till tillverkningsindustrin och dess leverantörer i Jönköpings- och Kronobergs län. Finansieras av Europeiska socialfonden. Längre ner på sidan hittar du aktuella utbildningar inom projektet.

Aktuella utbildningar

 • maj 19
  Ritningsläsning Svets grundutbildning Välkommen till Ritningsläsning med inriktning mot svets, en grundutbildning för dig som behöver hantera ritningar inom svets och plåt. Utbildningen genomförs online den 19 maj och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 12 maj.
 • maj 20
  Ledarskap för första linjens ledare Välkommen till Ledarskap för första linjens ledare, en utbildning för dig som behöver din första ledarskapsutbildning. Utbildningen genomförs online den 20 maj, 26 maj, 8 juni och 22 juni och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 12 maj.
 • maj 24
  Excel grundutbildning Välkommen till grundutbildningen i Excel, som är för dig som behöver genomgång och träning i grunderna. Utbildningen genomförs online under fyra halvdagar den 24 maj, 2 juni, 10 juni och 17 juni och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 17 maj.
 • maj 24
  Arbeta effektivt i Excel - fortsättningskurs Välkommen till utbildningen "Arbeta effektivt i Excel", som är en utbildning för dig som vill fördjupa och förbättra dina kunskaper i Excel. Utbildningen genomförs online under fyra halvdagar den 24 maj, 2 juni, 10 juni och 17 juni och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 17 maj.
 • maj 25
  PLC grundutbildning Välkommen till PLC grundutbildning, en utbildning för dig som vill arbeta effektivt med PLC-styrning enligt IEC 6 1131 standard. Utbildningen är en 3-dagars utbildning som genomförs online den 25-26 maj och sista dagen på plats i Växjö den 2 juni. Det är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 18 maj.
 • maj 27
  Effektivare ställ med SMED, introduktion Välkommen till Effektivare ställ med SMED, en grundkurs om metoden SMED för dig som arbetar med omställningsarbete i maskiner. Utbildningen genomförs online den 27 maj och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 21 maj.
 • jun 01
  LEAN-spel Välkommen till LEAN-spel, en utbildning för dig som vill få en större förståelse för hur man kan arbeta med LEAN. Utbildningen genomförs under covidanpassade former på Epic- Innovation & Technology Center, Växjö den 1 juni och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 25 maj.
 • jun 14
  LEAN-spel Välkommen till LEAN-spel, en utbildning för dig som vill få en större förståelse för hur man kan arbeta med LEAN. Utbildningen genomförs under covidanpassade former på Epic- Innovation & Technology Center, Växjö den 14 juni och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 7 juni.
 • jun 15
  Ritningsläsning ISO128 Avancerad Välkommen till Ritningläsning enligt ISO128 på avancerad nivå, en utbildning för dig som vill fördjupa dina kunskaper kring hanteringen av ritningar. Utbildningen genomförs på plats den 15 juni och är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 7 juni.
 • sep 06
  Modern industriell pneumatik Välkommen till Modern industriell pneumatik, en utbildning för dig som arbeta effektivt med pneumatik i produktionen. Utbildningen genomförs mixat digitalt och på plats under två utbildningsdagar med start sjätte september. Utbildningen är en del av ESF-projektet Kompetensutveckling Småland. Anmäl dig idag, dock senast 27 augusti.
Europiska unionens flagga som visar att projektet är finansierat av Europeiska unionen. Under flaggan är följande text: Europiska unionen, Europeiska socialfonden.

Vill du veta mer?

Vill du och ditt företag också vara en del av projektet och ta del av avgiftsfri kompetensutveckling? Ta kontakt så berättar vi mer om hur du går vidare eller lämna en intresseanmälan.

Johan Palmberg

Johan Thomélius
Projektledare
Kompetensutveckling Småland

Anna Nilsson

Anna Sandqvist
Koordinator

Anna Nilsson

Ingrid Sandberg
Koordinator

George Adanko

George Adanko
Kompetenscoach